top of page

Send din ansøgning


Du sender din ansøgning, sammen med dokumentationer gennem Nalik Ventures’ ansøgningsportal. Ansøgningsportalen er et værktøj til dig, så du har et overblik over hvilke dokumenter du har sendt og hvor langt i processen din ansøgning er til at blive færdig, og hvis du har fået tilsagn for din ansøgning, kan du efterfølgende se dit forbrug af den støtte eller mikrolån du har fået. Ved hver ansøgning starter du en dialog op med en sagsbehandler, så du kan få tilbudt den rette serviceydelse, som passer til dig og din virksomhedsbehov.

Opret profil Før du sender din ansøgning, skal du have oprettet en profil, som du skal bruge på ansøgningsportalen, så du og en sagsbehandler kan starte en dialog omkring din ansøgning. Log ind Når du allerede har en profil på Ansøgningsportalen, skal du gennem ansøgningsportalen, anmode om en udfyldningsformular til din ansøgning, og dermed starte en dialog.

Når du klikker på ”Ansøg”, går du ind på et nyt vindue, som er Nalik Ventures’ ansøgningsportal for Produktudviklingsstøtte og Mikrolånbottom of page